Planlegger første overnatting ute i 2019!

For et vær vi har hatt den siste uka! Først snødde vi nesten helt vekk, så regnet nesten all snøen vekk, så frøys alt til is og nå er det skikkelig vår-følelse ute. Litt skummelt at været skifter så fort nå vi skal ut på tur nå til helga, men vi får bare prøve å forberede oss til alle slags typer vær. Det er i alle fall spådd bra vær!

kart tur norgesserien oslomarka holmenkollen nøklevann østmarka

Vi er fortsatt litt usikre på hvor vi skal dra, men det blir i Oslomarka et sted. Det hadde vært hyggelig med en kolle hvor vi får se både solnedgangen og soloppgangen, men det føles trygget å reise til et sted man har vært før. Vi er i alle fall ikke avhengig av vann når det er snø over alt.

Pakklista er ikke helt klar enda, og dette blir første vintertur i tillegg. Jeg er sikker på at pakkingen kommer til å bli helt feil, at det er noe jeg kommer til å savne og noe jeg tok med som var overflødig, men det er helt greit. Man lærer så lenge man lever, og jeg tar nok med meg mange erfaringer fra denne turen som gjør neste tur enda bedre. Det er virkelig bare en måte å lære på, og det er å feile!

Jeg gleder meg utrolig mye til å være ute igjen og til å treffe bestevennen min igjen! En hel helg sammen skal bli ufattelig deilig nå, og jeg har bare èn kveldsvakt igjen så er det langhelg på meg og dags for tur!

I morgen snapper jeg forresten for Helsekanalen, så følg med på snapchat eller Instagram for å følge med på forberedelsene. Det blir stas!

Selve turen er på lørdag til søndag og dokumenteres selvfølgelig på min egen instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *