Saftige vafler til fest og hverdag

Det er ikke sånn at jeg aldri tillater meg selv å spise “originale” vafler! Ååhånei, om jeg får servert så spiser jeg med god apetitt. Når jeg skal lage vafler hjemme derimot, så ser jeg ikke helt poenget i å lage vafler på hvitt mel når min egen sunnifiserte oppskrift er minst like god!

sunn vaffel vaffeldagen sunne vafler havre cottage cheese sukkerfri glutenfri

Disse vaflene er proteinrike, uten hvitt mel, de er skikkelig saftige og sprø utenpå! Innholdsmessig kan man spise de til frokost hver dag, og smaksmessig passer de seg til fest! Denne oppskriften holdt til fire vafler hos oss.


Sunnifiserte vafler:
1 dl havregryn (kan bruke glutenfritt)
1 stor ss cottage cheese
1 halv ts kardemomme
1 halv ts bakepulver
1 halv ts salt
1 banan
2 egg

Ha alle ingrediensene i en blender eller kjør til en glatt røre med stavmikser.
Stekes med meierismør i vaffeljernet for en sprø overflate.

sunn vaffel vaffeldagen sunne vafler havre cottage cheese sukkerfri glutenfri funksjonellmat bringebær yoghurt sjokolade fibersirup sukkerfri

Vi toppet våre med vafler med varme bringebær, hakket 70% sjokolade, naturell yoghurt og fibersirup gold. OH. MY. HOLY COCONUT så digg!!

Skal du lage vafler i dag, på selveste vaffeldagen? Del ditt bilde på instagram og tagg meg sånn at jeg finner deg hvis du prøver en av oppskriftene mine!

2 Replies to “Saftige vafler til fest og hverdag”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *